Dakwerk van Greiner dak- en montagewerk!

Dakwerk en materialen


Greiner dak- en montagewerk verzorgt alle werkzaamheden met betrekking tot het dak. Wij leveren kwaliteit en een goede service op al het dakwerk. Op de waterdichtheid en het materiaal van het dak zit bij ons standaard tien jaar garantie. Wij werken hard maar nemen altijd de tijd om te kwaliteit te kunnen waarborgen.

Greiner dak- en montagewerk maakt, vervangt en herstelt Bitumen en kunststof dakbedekkingen. Voor al uw dakwerk en dakgoten kunt u bij ons terecht. Wij werken met onder andere EPDM en PVC daken. Ook isolatie kunnen wij voor u realiseren. Wilt u pir isolatie of kiest u voor Steenwol voor uw kunststofstofdak? Gaat u voor een bitumendakbedekking? Dan kunt u ook gaan voor het isolatiesysteem van pur of EPS? Voor al uw keuzes en mogelijkheden voor het dakwerk kunt u uiteraard ook onze hulp inschakelen. Wij kunnen van alle materialen de voor- en nadelen helder voor u uitleggen. Zo weet u dat u altijd een juiste keuze maakt en krijgt u altijd een goed product voor een betaalbare prijs.

Darkwerk bestaat onder andere uit monteren, isoleren, renovatie, vervangen, vernieuwen en repareren.
Hoogwaardige materialen waarmee wij werken zijn: bitumen dakbedekking, kunststof dakbeddeking waaronder EPDM en PVC materialen.
Wij zijn gespecialiseerd in de volgende isolatiesystemen: pir, pur, EPS en steenwol isolatiemateriaal.